Cserkeszőlő a Tisza és a Körös folyók közötti Tiszazug idegenforgalmi központja, a 44-es főközlekedési út mellett található.A cserkeszölői Gyógy és Strandfürdő. A Touring Garniszálloda és a Thermal Camping a cserkeszölői önkormányzat tulajdona, üzemeltetését az önkormányzat intézménye a Községi Önkormányzat Fürdő és Gyógyászati Központ végzi. A három létesítmény 9,6 ha területű ingatlanon fekszik. Cserkeszőlő, környékén van Magyarországon a legtöbb napfényes órák száma.A közeli településeken horgászni, lovagolni, kirándulni lehet az egyedi természeti környezetben. A településünket kerékpárút köti össze a szomszédos Kunszentmárton várossal. A 9 km-re található a híres Tiszakürti Arborétum. A tiszai sétahajó kirándulásra és egyéb programokra lehet jelentkezni az információs irodában.


Gyógy és StrandfürdőA cserkeszölői Gyógy és Strandfürdő országos jelentőségű gyógyfürdő, komplex gyógyászati szolgáltatásokkal. Egész évben nyitva tart. 8 kültéri medence és 4 beltéri medence fogadja a vendégeket (egyedi tulajdonságokkal rendelkező élményfürdő, gyógy-hullám- és úszómedence, Európa első és leghosszabb kétpályás ponyvacsúszdája). A vízfelület összesen 2800 m2. A medencék vizének hőfoka 26-38 fok között változik. A gyógyvizes kutak vize elsősorban mozgásszervi, izületi betegségek, csontritkulás, ortopédiai műtétek, baleset utáni rehabilitáció, nőgyógyászati betegségek esetén jótékony hatású. A reumatológia szakrendelés hétfőtől péntekig fogadja a betegeket, pénteken bőrgyógyászati szakrendelés is igénybe vehető.
Kezelések: iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas kádfürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, egyéni gyógytorna, fizikoterápiás kezelés, természetgyógyászat, lábápolás. Lehetőség van egyéni kádas gyógyfürdő igénybevételére is, ami gyógysóval kombinálható.
Szolgáltatások: szauna, infraszauna, szolárium.
Légúti és allergiás megbetegedésekre a Bochniából származó sóból kiépített gyógysó-szoba kedvező hatású.
A fürdő üdülési csekk elfogadóhely, valamint több egészségpénztár szerződött partnere.

Árlista és vízösszetétel a honlapunkon megtalálható:
http://www.cserkeszolo.hu/
Tel.: 06-56-568-465
E-mail:
info@cserkeszolo.hu

Touring GarniszállodaA családias hangulatú 2 csillagos garniszálloda a Gyógy és Strandfürdőhöz zárt folyosóval csatlakozik, egész évben üzemel, 46 szobás, 121 férőhelyes. Az épület kétszintes, 21 db kétágyas, 21 db háromágyas, 1 db négyágyas, 3 db apartman szobával rendelkezik, 2 db kétágyas szoba speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított. Valamennyi szoba fürdőszobás, klímával, hűtőszekrénnyel, szatellites televízióval, telefonnal felszerelt. A vendégeknek Internet csatlakozás a szálloda előterében biztosított. A szobák ára a fürdőhasználatot és a reggelit tartalmazza. A reggeli változatos és bőséges, frissen készül.
Üdülési csekket a szálloda elfogad, fizetni bankkártyával és egészségpénztári kártyával is lehet. A hosszabb időt eltöltő vendégeknek és csoportos foglalás esetén kedvezményeket biztosítunk. Elő és utószezonban fürdőszolgáltatásokkal egybekötött kedvezményes csomagáraink vannak. A fürdőbe beutalt vendégeknek fürdőjegy-ár visszatérítést adunk. Panziós ellátás a szomszédos étteremben biztosítható. A szállodához közel vásárlási lehetőség biztosított. Kirándulási, szabadidő eltöltési lehetőséget a cserkeszőlői Információs Iroda biztosítja, igény esetén.
A szálloda saját külső és zárt belső parkolóval rendelkezik, a parkolás a vendégeknek ingyenes.

Árlista a honlapunkon megtalálható:
www.cserkeszolo.hu
Tel.: 06-56-568-450 Fax: 06-56-568-464
E-mail:
hotelcamping@cserkeszolo.hu

Thermal CampingA két csillagos kemping március 01-től november 30-ig üzemel, de a fűtött szociális épület mellett egész évben lehet kempingezni. 16 db összkomfortos, nappali, konyha, zuhany, wc, két hálószoba helyiségekkel rendelkező, 4 személyes bungaló és 12 db fürdőszobás vendégszoba, közös konyhával áll a vendégek rendelkezésére. A bungalók és vendégszobák szatellites televízióval és hűtőszekrénnyel felszereltek. A faházak előtt parkolóhely van kialakítva. A kemping 40 db víz-szennyvíz-elektromos csatlakozással ellátott, 120 elektromos csatlakozással ellátott lakókocsihellyel, valamint 80 db sátorhellyel rendelkezik. A Gyógy és Strandfürdővel egybeépített kemping 24 órás portaszolgálattal üzemel. Főzési, mosási lehetőség, teniszpálya használata teszi komfortossá a kempingben tartózkodást.

Az árak tartalmazzák a fürdőbelépőt, hosszabb tartózkodás esetén kedvezményeket biztosítunk. A fürdőbe beutalt vendégeknek fürdőjegy-ár visszatérítést adunk. A kempingben üdülési csekket elfogadunk, fizetni bankkártyával és egészségpénztári kártyával is lehet. A kemping közelében vásárlási lehetőség biztosított. Cserkeszőlő és Kunszentmárton között kiépített kerékpárút van. A szabadidő eltöltési lehetőségeket a cserkeszölői Információs iroda szervezi igény esetén.

Árlista honlapunkon megtalálható:
www.cserkeszolo.hu
Tel.: 06-56-568-450 Fax: 06-56-568-464
E-mail:
hotelcamping@cserkeszolo.hu